Материална база

baza dvor
  • Модерно ремонтирана сграда с голям и озеленен двор.
  • Възможност за паркиране.
  • Тихо и комуникативно място
  • Просторни и слънчеви помeщения;
  • Модерни мебели и уютна атмосфера.

В ж.к. “Дружба”, на площ от 9 декара, се намира новата сграда на ЧОУ и ЧДГ „Куест“, където обучението и получаването на нови знания е приключение, изпъстрено със забавления и незабравими моменти.

Детската ясла и градина и основно училище “Куест” обитават модерно ремонтирана сграда на детска градина в жилищния комплекс, в близост до Летище София и езерото в Дружба.

ЧДГ „Куест“ се помещава в просторна и много слънчева сграда, обзаведена и декорирана с много любов и мисъл за малките обитатели.

Кътове за игра и други занимания, весели декорации по стените, модерни мебели и усещане за уют и топлина правят всеки ден незабравимо преживяване за децата, изпълнено с усещане за спокойствие и сигурност.

Учениците от ЧОУ „Куест“ се обучават в елегантно обзаведени, уютни и слънчеви стаи.

Заниманията по физическо възпитание и спорт се провеждат навън сред добре оборудвани площадки за футбол и баскетбол, а при лоши метеорологични условиа в салон, който също се използва и за различни тържества и събитият през учебната година.

baza vutre

Часовете по изобразително изкуство и творчество се провеждат в специализирани кабинети, а храненето се извършва в обособени за целта помещения.

Училището разполага с шах клуб, където децата развиват своите интелектуални способности и логическа мисъл в извънкласни занимания.

Материалната база е подходяща за много и различни извънкалсни дейности, които се провеждат след учебните занятия

Към обитаваната от “Куест” нова сградата има голям и красив двор с разнообразни съоръжения за игра.

Сградата на “Куест” приютява любознателни и любопитни деца от яслена възраст до VII клас, от различни националности и етнос, които намират усещане за грижа и сигурност и тя се превръща в техен втори дом!